Çfarë kërkojnë në FIFA?

auto_agimademierolli1494501265.jpg

Nënkryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi dhe sekretari i përgjithshëm Eroll Salihu po marrin pjesë në punimet e Kongresit të 67-të të FIFA-s që po mbahet në Manama të Bahreinit.

Krerët e FFK-së po shfrytëzojnë edhe takimet me shumë përfaqësueses të federatave botërore për bashkëpunim të ndërsjellë, kur Kosova ka nevojë për bashkëpunim në shumë fusha me të gjithë

Komentet
Top