Loading...

Çfarë të vishni kur keni ngrënë shumë – FOTO

0-57.jpg

Në internet njerëzit janë fiksuar me fenomenin “hygge”, një fjalë me prejardhje daneze, një trend nordik që do të thotë një ndjenjë shpirtërore që merr kënaqësi nga gjërat që bën në çdo moment të ditës, që janë më kuptimplota, më të bukura dhe speciale.

Është një mënyrë që është huazuar nga danezët për të kaluar ditët e dimrit. Kjo është tradita! Marie Claire na jep disa sugjerime se si të ndiheni mirë me vete, edhe pasi keni ngrënë shumë.

Janë veshje të gjera, që ndoshta mund të duken si për gratë që janë shtatzënë, por në fakt janë shumë në modë, pasi të bëjnë të ndihesh mirë me vete, pavarësisht përmasave të trupit.

0a

0b

0c

0d

0e

0f

0g

Komentet
Top