Loading...

Cili mish është më i shëndetshëm sipas Dr. Zhan Mitrev?

rucek-so-dr-Mitrev-AAa_8400-1.jpg

Kardiohirurgu më i mirë në Evropë Dr. Zhan Mitrev nga Shtipi i cili posedon edhe spitalin e tij privat “Filip 2” në Shkup në një emision për mediat maqedonase për gatime ka thënë se mishi i Lepurit është mishi më i shëndetshëm që mund të hani ndërsa mishi i derrit gjatë stinës së verës është mishi më i dëmshëm që mund të hani, transmeton Shqipmedia.

Sipas kardiohirurgut mishi i pulës në kohën e sodit nuk hyn tek ushqimet e shëndetshme pasi rriten me hormone dhe antibiotik.

Zhan Mitrev më tej thekson se ju duhet të ushqeheni më shumë me ushqime tradicionale të vendit ashtu si janë ushqyer paraardhësit tuaj.Shqipmedia

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media