Deputetët pasanik të Shqipërisë: Ja shifrat e pasurisë së tyre!

parlament.jpg

Janë publikuar sot pasuritë e disa prej deputetëve më të pasur të Kuvendit të Shqipërisë.

Deklaratat e pasurive të tyre janë depozituar në fund të marsit 2017 në Inspektoratin e Deklarimit të Pasurive dhe i përkasin vitit 2016.

DEPUTETET

Agron Çela (LSI)

Blerje automjeti 100.000 lekë

Blerje automjeti 260.000 lekë

Paga si deputet 2.888.141 lekë

Bashkëshortja

Blerje apartamenti në Ulqin 100.000 euro

Blerje automjeti 147.000 euro

Të ardhura si administratore 958.786 lekë

Të ardhura nga dividenti 1.273884 lekë

Të ardhura si administratore 319.680 lekë

 

Agron Duka (PAA)

Gjendje e llogarisë së pagës 734.873 lekë

Gjendje e llogarisë në kartën e kreditit 39.602 lekë

Të ardhura si deputet 3.215.844 lekë

Bashkëshortja

Të ardhura nga paga 41.800 lekë

Gjendje e llogarisë së poagës 99.264 lekë

Të ardhura nga paga si administratore 1.062.144 lekë

Djali

Të ardhura nga paga 600.000 lekë

 

Aqif Rakipi (PDIU)

Të ardhura nga paga 2.428.011 lekë

Të ardhura nga paga e bashkëshortes 683.520 lekë

Të ardhura nga paga e djalit 664.614 lekë

 

Artan Gaçi (PS)

Shtesë kapitali në llogarinë e shoqërisë 42.100 euro

Të ardhura nga paga 2.495.342 lekë

Kthim shume nga qiraja 87.219 euro

Të ardhura nga qiraja 36.176 euro

Mbyllje e kredisë 29.600 euro

Djali

Autoveturë 3.000 euro

 

Astrit Veliaj (PD)

Dy apartamente me 100.8 m2 dhe 40.2 m2 kanë marrë duke dhënë në shkëmbim një apartament 147 m2.

Blerë pjesë trualli 50.000 euro

Marrë në pronësi 1.22% të shoqërisë aksionere “Stamles” me vlerë 45.473 lekë

Gjendje likuiditeti në bankë 25.647.296 lekë

Gjendje likuiditeti 1800.000 lekë

Të ardhura nga paga 2.453.235 lekë

Të ardhura nga interesat 69.670 lekë

Të ardhura nga qiratë 30.078.396 lekë

Të ardhura nga llogaritë bankare të babait të ndjerë 240.577 lekë

Bashkëshortja

Gjendje likuiditeti 247.352 lekë

Të ardhura nga paga 959.784 lekë

 

Bujar Derveni (LSI)

Shitje ambienti në plazh Durrës 29.4 m2 2.190.000 lekë

Shtesë llogarie 19.300 euro

Shtesë llogarie 536 usd; 13.278 euro; 100.000 euro

Pakësim llogarie 2.000.830 lekë; 99.189 euro

Shtesë llogarie 100.000 euro

Pakësim llogarie 446.487 lekë

Të ardhura nga paga 2.513.620 lekë

Të ardhura nga dividenti 20.000 euro

Të ardhura nga dividenti 500.000 lekë

Pakësim kartë krediti 88.908 lekë

Bashkëshortja

Shtesë llogarie 89.103 lekë

Shtesë llogarie 400.400 lekë

Shtesë llogarie 35.390 lekë

Të ardhura nga paga 1.855.584 lekë

Djali

Shtesë llogarie 81.277 lekë

Të ardhura nga paga 586.304 lekë

Djali

Shtesë llogarie 11.351 lekë

Të ardhura nga paga 386.561 lekë

 

Dashamir Peza (PS)

Paga si deputet 2.483.183 lekë

Paga e bashkëshortes 915.600 lekë

Të ardhura nga aktiviteti i bashkëshortes 2.950.000 lekë

Kredi, shlyer 18.830 lekë

Kredi shlyer 3753 euro

Kredi e shlyer 38.389 lekë

Kredi për djalin, shlyer 2403 euro

Djali

Blerë automjet me kredi 6500 euro

Shlyer kësti i kredisë 1714 euro

Eduard Ndocaj

14 apartamente me sip. 725.92 m2 dhe 2 bodrume me sip. 234,62 m2 të blerë në 2007 me vlerë 32.580.220 lekë

Shtëpi private në proces legalizimi 100.000 euro

Në lezhë dy dyqane në emër të gruas 10.360.000 lekë

Apartament në Lezhë në emër të gruas 2.000.000 lekë

Kontratë blerje apartament  320.30 m2; bodrum 666 m2; 94 m2 me vlerë 496.160 euro

1200 m2 truall në Shëngjin me vlerë 2.000.000 lekë

57 m2 dyqan në lezhë me vlerë 2.280.000 lekë

Dy apartamente në itali me vlerë 650.000 euro

Apartament në Milano me vlerë 300.000 euro

Paga si deputet 122.901 lekë

Karburant 34.035 lekë

Telefon 170.000 lekë

Komisione 13.600 lekë

350 mijë euro kredi- pa u shlyer ende 280.000 euro

Kredi 185 mijë euro- pa u shlyer ende 130.000 euro

Kredi 435 mijë euro- pa u shlyer ende 300.000 euro

 

Fidel Ylli (PS)

Llogari rrjedhëse + 1.144.867 lekë

Shtuar depozita 4.756 euro

Pakësuar depozita 11.749 euro

Pakësuar depozita 3.716 euro

Pakësuar llogaria 18.831 euro

Shitje e një autoveture 2.200.000 lekë

Shitje e një apartamenti 9.500.000 lekë

Blerë tokë arë në Voskopojë 105.000 lekë

Shtuar vlera cash 10.414.745 lekë

Paga si deputet 2.357.766 lekë

Të ardhura të bashkëshortes 284.800 lekë

Të ardhura nga puna e bashkëshortes 21.344 USD

Të ardhura nga puna e vajzës 19.695 USD

Të ardhura nga shtëpitë me qira 4.324.800 lekë

Detyrim i mbartur 39.389 euro

Hua e marrë 100.000 euro- e pashlyer ende 96.300 euro

Bashkëshortja

Llogaria e pagës + 284.054 lekë

Të ardhura nga puna në Distriktin Kolumbia 21.344 USD

Të ardhura nga puna si ekonomiste 284.800 lekë

 

Mhill Fufi (I pavarur)

Shitje makine 800.000 lekë

Të ardhura nga paga 2.630.549 lekë

Të ardhura nga qiraja e lokalit në Mamurras 300.000 lekë

 

Paulin Sterkaj (PS)

Llogaria e pagës shtesë 1.714.666 lekë

Llogari shtesë 8.495 euro

Llogari 169.992 euro

Shitur makinë 500.000 lekë

Blerë makinë 100.000 euro

Blerë pasuri e paluajtshme 130.000 euro

Të ardhura nga paga 2.518.466 lekë

Të ardhura nga paga e djalit 336.000 lekë

Të ardhura nga aktiviteti i djalit 1.557.142 lekë

Të ardhura nga qiratë vjetore 8500 euro

Të ardhura nga dhënia me qira e një kati të shtëpisë 4800 euro

 

Anastas Angjeli, (PS)

Llogari bankare, shtuar 890 503 lekë, 259 euro, 454 lekë dhe 111 euro.

Llogari bankare, pakësuar me 145 USD, 390 USD, 100 000 lekë.

Paga si deputet, 2 545 441 lekë.

Anëtar i Akademisë së Shkencave, 510 000 lekë.

Mësimdhënie në SHLP MSH Tiranë, 2 046 120 lekë.

Batimi i librit Financat e Shqypnisë, 221 872 lekë.

Pagesë nga mësimdhënia dhe udhëheqja e doktoraturave në UNS Maqedoni, 4 000 USD.

Pagesë nga udhëheqjet dhe mbrojtjet shkencore në Kolegjin Iliria në Kosovë, 2 300 euro.

Kredi për blerje apartamenti në Greqi, 70 m2, detyrimi 34 610 euro.

Kredi për blerje makine, shlyer 8 486 euro, detyrimi 33 414 euro.

Greta Angjeli, llogari bankare, pakësuar me 105 mijë USD, shtuar me 160 euro.

Llogari bankare, – 43 042 lekë, + 8 248 euro, + 885 USD, – 184 100 lekë.

Llogari bankare, + 1 237 USD, – 19 990 USD, + 6 800 USD.

Llogari bankare, + 153 424 USD, + 100 000 lekë, + 200 USD, + 63 778 lekë.

Mësimdhënie SHLP Mesdhetar i Shqipërisë, 1 759 061 lekë.

Albania American Enterprise Fund –profil share, 134 mijë USD.

Ekspert kontabël, 426 000 lekë.

Benisa Consulting Inc, 2 823 USD.

Pagesa e kredisë, 18 mijë euro, 5 900 USD.

Djali Eros Angjeli, llogari bankare, 636 000 lekë.

Mesdheu Edukacion shlp, pronësi, 50 % të kuotave në kapital, 1 000 000 lekë.

Qendra Mesdheu, drejtor ekzekutiv, 1 739 158 lekë.

Ministria e Integrimit, 967 382 lekë.

Biznes i vogël, bar, 240 000 lekë.

Mesdheu Edukacion, 43 252 lekë.

Jona Marashi, vajza, llogari në SHBA, shtuar me 21 mijë USD.

Education Development, 87 mijë USD.

Kredi për shtëpi, 43 mijë USD.

Kredi për makinë, 3 mijë USD.

Komentet
Top