Derivatet e naftës nga mesnata me çmime më të ulta

nafta.jpg

Shkup – Benzinat dhe dizeli do të lirohen për 1.5 denarë respektivisht 2.5 denare për litër dizeli, ka vendosur sot Komisioni Rregullator për Energjetik.

Sipas vendimit, çmimi i EUROSUPER BS-95 do të jetë 62,5 denarë për litër, ndërsa një litër EUROSUPER BS-98 do të jetë 64,5 denarë.

Nga ana tjetër çmimi i EURODIZEL do të jetë 48 denarë.Shqipmedia

Komentet
Top