Derivatet e naftës nga mesnata me çmime të reja

nafta-1.jpg

Shkup – Çmimet e shitjes me pakicë të derivateve të naftës EUROSUPER BS-95 dhe të EURODIZEL (D-E V) nga mesnata rriten për 2.5 denarë për litër benzin respektivisht 2 denarë për dizel, kumtoi sot Komisioni Rregullator për energjetikë.

Çmimi i ri i EUROSUPER BS-95 do të arrijë 67,50 den/lit, ndërsa i EURODIZEL 52,50 den/lit. Çmimi i shitjes me pakicë i EUROSUPER BS-98 69,50 den/lit. Për një denarë shtrenjtohet Ekstra vaji i lehtë për amvisëri dhe do të arrijë 41,00 den/lit.Shqipmedia

Komentet
Top