Loading...

Djaloshi shqiptar me aftësi super intelegjente (VIDEO)

auto_Untitled-22-600x2921490968957.jpg

Arbri shkon në kopësht, por është i aftë kryejë me mend veprime matematikore të në shkallë të lartë vështirësie.

Gjenialitetin e tij, ka qenë edukatorja e kopshtit ajo që e ka zbuluar, e cila më pas ka lajmëruar edhe të tjerët për aftësinë e pabesueshme të këtij fëmije të vogël.

Së shpejti pritet që Arbri t’i nënshtrohet një testi inteligjence për të konfirmuar intelektin e tij dhe pas kësaj do të vendosë Minsitria e Arsimit nëse Arbri në të ardhmen do të kalojë ose klasat më shpejt se fëmijët e tjerë.

Deri atëherë, shiheni se ç’mund të bëjë Arbri.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media