Duket si 20 vjeçe, por nuk do të besoni se çfarë moshe ka

auto_d41501854893.jpg

Në pamje të parë, do t’u falej të ngatërronit moshën e aktores italiane, Pamela Prati duke thënë 20 vjeç, por në të vërtetë mosha është trefishi i kësaj.

Falë një diete të shëndetshme dhe regjimi fitnesi, 58-vjeçarja Pamela ia kalon dhe një vajzë në gjysmën e moshës së saj, duke treguar format e saj perfekte dhe në këtë moshë.

Pamela ka një karrierë aktrimi, si dhe është e njohur si prezantuese televizive, modele dhe këngëtare. Mediat italiane thonë se janë kaq të impresionuara, saqë thojnë që ka gjetur “eliksrin e rinisë”.

Komentet
Top