Loading...

Dy vajzat egërsisht rrahin nënën…Ja pse …

ztjzukuil-640x368.jpg

Gruaja është shpëtuar  nga një komshi që pati kaluar rastësishtë afër shtëpisë së tyre dhe ka njoftuar policinë, sepse vajzat nuk e kanë lejuar mjekun për të hyrë dhe për ti ofruar ndihmë!

Nga raporti i publikuar i dëshmitarëve të parë Fqinjët thonë se vajzat po abuzojn nënën qe një vitë me rradhë dhe e trajtojnë aq egër se ka arritur në probleme mendore

(86 vjeçarja) është zhvendosur nga Medoshevaci me dëmtime të rënda në kokë në klinikën Neuro-psikiatër në Nish derisa bijat e saja e kanë rrahur për vdekje, LC (53) dhe S.K (50), të cilat besohet se janë të sëmura mendore. – Ajo është transferuar tashmë me Emergjencë dhe vajzat në Institutin e Shëndetit Mendor, ku ata dyja do të meren në pyetje nga një psikiatër policorë, kështu që janë transferuar në spitalin psikiatrik.

Komshiu që i paraqiti i dëshpëruar nga rasti tragjik ai tregon se i ka hasur edhe disa here më parë vajzat duke e maltretuar  nënën e tyre dhe se u ka thënë mosni ,, Mos e maltretoni nënë e keni ” dhe njëra prej tyre ia paska kthyer: “Ajo nuk na jep para.” Mos e kishte hasur kushëriri këtë rast, ajo do ishte sigurisht e vdekur. Gjeti shtrat në kuzhinë, të paaftë për të lëvizur – thotë një nga fqinjët të cilët kërkuar të mbetet anonim. Nënë më pasë ka treguar se njëra prej vajzave e ka goditur me shkop në fytyrë ku ka qendruar për disa ditë e gjakosur. njofton krajinaba

 

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media