E dashura e re e Harry Styles në një treshe para kamerave (+18)

auto_42E4A1FE00000578-4752692-image-a-15_15016624493011501678816.jpg

E dashura e re e Harry Styles ka bërë treshe para kamerave për një film francez.

Camille Rowe, 27, ka marrë vëmendjen e të gjithëve nga filmi i saj ku shihet në një treshe me dy aktorë të tjerë.

Burimet tregojnë që një pikë të filmit ajo do të jetë komplet e zhveshur bashkë me Vincent Cassel dhe Joséphine de La Baume.

Filmi ka vajzat që udhëtojnë nga Francë në Irlandë me një psikopat.

Komentet
Top