E DHIMBSHME!! Shqiptari mes lotëve tregon që askush nuk e merr për punë, ka 1 javë që nuk kam ngrënë asgjë..

IMG_20170614_004934.png

Në emisionin “Edhe unë jam Kosovë” të RTV21, këtë javë u pasqyrua jeta e vështirë e familjes pesë anërarëshe Haradinaj nga fshati Stanovc i Epërm i Komunës së Vushtrrisë, e cila jeton në bodrumin e shtëpisë, në një dhomë të vetme, pa kushtet elementar për jetë, pa ndriçim dhe pa banjo, shkruan rtv21.tv

Komentet
Top