E hëna e ardhshme ditë jopune në Maqedoni

tetova1.jpg

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, kumtoi se konform Ligjit për festa, dita e dytë e Fitër Bajramit, gjegjësisht 26 qershori i vitit 2017 (e hënë), është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale të gjithë qytetarëve të fesë islame ua uron Fitër Baramin.

Komentet
Top