Loading...

E kishte zënë gjumi në spital, e bëjnë operacion gabimisht

13912891_1098088040245435_5714934296378862658_n.jpg

Burri qe u ngaterrua per pacient dhe perfundoi ne sallen e operimit nderkohe qe e kishte zene gjumi duke pritur gruan te lindte me operacion.
Nje 29-vjecar ng Kina u operua gabimisht per hemorroide pasi e kishte zene gjumi duke pritur qe gruaja te lindte. Wang ka kerkuar shpjegime nga spitali per kete rast, pasi si ka mundesi qe mjeket dhe infermieret nuk pane nese ishte pacienti i duhur ose jo. Spitali tha se Wang kishte pasur me te vertete hemorroide qe iu hoqen gjate operacionit, por kjo gje nuk u konfirmua nga Wang. Spitali i ofroi atij 5000 RMB (800 usd) si kompensim, por ende nuk eshte arritur nje konsensus mes tyre

Komentet
Top