Loading...

E konfirmuar, Adele në filmin e Hollywoodit

1447113480adele.jpg

Adelen tani do ta shohim edhe si aktore. Edhe gjatë pushimit dy javor që ajo do të këtë gjatë turneut, këngëtarja do të xhirojë skenat e një filmi hollivudian.

Roli i parë i saj si aktore do të jetë në realizimin e quajtur “The Death and Life of John F. Donovan” nga Xavier Dolan.

Përkrah saj do të luajnë aktorë mjaft të famshëm si Kit Haringtonm dhe Natalie Portman të cilët konsiderohen yje të serialit “Game of Thrones”.

Adele nuk dëshiron të jetë aktore me orar të plotë, megjithatë ajo pranon se i pëlqen shumë të punojë me Dolan, i cili është edhe regjisori e klipit “Hello”!

Komentet
Top