Loading...

“E rrallë/ Nëna 98 vjeçe shkon në azilin e pleqve, aty gjen djalin e saj 80 vjeç “

IMG_6971-696x352.jpg

Një nënë e moshës 98-vjeçare ka shkuar në azilin e pleqve dhe aty ka gjetur djalin e saj 80-vjeçar.

Ada Keating dhe djali i saj Tom kanë jetuar gjithmonë sëbashku, pasi Tomi nuk është martuar kurrë.

Ai u zhvendos në shtëpinë e kujdesit në Liverpool në vitin 2016, sepse kishte nevojë për më shumë kujdes dhe mbështetje, çka nëna e saj tashmë në moshë të thyer nuk mund ta bënte më.

Komentet
Top