Loading...

Edhe fëmijët e VIP-ave sikletosen nga prindërit

04.jpg

Edhe fëmijët e VIP-ave nuk janë imunë nga ndjesia e bezdisjes nga prindërit e tyre. Cindy Crawford thotë se vajza e saj 14-vjeçare, Kaia Gerber është e tmerruar nga prezenca e nënës së saj në rrjetet sociale.

“E di që ndihesh në siklet kur unë përdor shumë hashtage”, ka thënë supermodelja 49-vjeçare për vajzën e saj në një program të The Thick, ku Kaia interviston nënë e saj.

Cindy i tha vajzës së saj, e cila ka premisa për modele: “Unë dhe babai juaj u kemi folur gjithmonë ty dhe vëllait tënd, Presley, lidhur me gjërat e papërshtatshme në rrjetet sociale, dhe ju jeni të dy shumë të mirë duke kontrolluar gjithçka para se të bëni diçka që ne nuk do të na bënte krenarë.

Komentet

Leave a Reply

Top