Edhe të burgosurit e Tetovës në aksion për të ndihmuar Shipkovicën – VIDEO

ndihma_996750966.jpg

Shumë shoqata humanitare tashmë kanë filluar të veprojnë në vendet e prekura nga përmbytjet, njofton TV ERA.

Përveç ndihmave me produkte ushqimore dhe higjienike nga shoqatat, kompanitë dhe institucionet vendase dhe nga rajoni, janë aktivizuar edhe të burgosurit e burgut të Tetovës, të cilët ndihmojnë në pastrimin e shtëpive nga gërmadhat, që u shkaktuan nga përmbytjet.

Komentet
Loading...

Leave a Reply

Top