Loading...

Edi Rama: Pse u shpreha kundër Donald Trumpit

rqma-trump-1.jpg

Kryeministri Edi Rama ka sqaruar sot gjatë konferencës me Romana Vlahutin se pse ishte shprehur kundër Donald Trumpit, tashmë President i ri SHBA-ve.

“Unë jam shprehur kundër Donald Trump si kandidat sepse më kanë prekur deklaratat për Kosovën, myslimanët dhe emigrantët”, sqaroi Rama, ndërsa theksoi se ai nuk ishte i vetmi që doli kundër Trumpit në atë kohë.

“Përkundrazi jam një pikë uji në detin e prononcimeve të pafavorshme kundër tij si kandidat”, theksoi kryeministri shqiptar.

Gjithsesi, pavarësisht kësaj, Kryeministri tha se respekti i Qeverisë shqiptare dhe gjithë popullit shqiptarë për Presidentin amerikan nuk vihet në diskutim.

“Sot ai është zgjedhur nga populli për të udhëhequr SHBA dhe respekti im si Kryeministër i këtij vendi, respekti ynë për popullin amerikan dhe zgjedhjen e tij i shqiptarëve dhe qeverisë shqiptare, as që nuk vihet në diskutim”, u shpreh Rama.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media