Ekrani i ri 5K i LG – FOTO

0-29.jpg

Tani LG vjen me teknologjinë më të fundit të pamjeve digjitale, atë 5K. Me këtë ekran ultrafin LG i mundëson përdoruesit një provojë të paharrueshme.

Ky ekran i shfaq imazhet shumë të mprehta dhe brilante. Përveç madhësisë ka edhe një teknologji shumë të lartë kontrasti ngjyrash.

Përveç imazheve edhe videot i shfaq me një kalitet shumë të lartë dhe me rreth 60 fps. Por përveç të mirave ka edhe të meta, ky ekran nuk punon shumë mirë në Window por në Mac është perfekt.

LG në këtë ekran ka përfshirë edhe një kamera të teknologjisë së fundit.

Komentet
Top