Ekspertët: Gruevski duhet të tërhiqet si Mijallkovi – VIDEO

gruevski5-575x330.jpg

Ekspertët vlerëson se këto ndryshime brenda VMRO-DPMNE-së janë vetëm zbukurim i partisë por jo reforma rrënjësore. Sipas tyre Gruevski duhet të ndjekë shembullin Sasho Mijallkovit dhe të largohet nga të gjitha aktivitetet partiake.

Komentet
Top