Loading...

Elvana Gjata ikën nga Shqipëria me last minute, por sherri fsheh interesa të mëdha

elvana-gjata142-e.jpg

E rënduar psikologjikisht nga ngjarja e rëndë, mes të dashurit të saj dhe bandës tjetër, Elvana Gjata ka lënë Shqipërinë. Disa thonë se ajo mund të ketë udhëtuar drejt Amerikës, ndërsa partneri saj është ende në kërkim.

Edhe pse sherri ka nisur si shkak me emrin e këngëtares, ky mendohet të ketë qenë veç provokimi i Martinajt dhe bandës së tij për partnerin e këngëtares.

Ka informacione se përplasja mund të ketë shkak gjoba, por edhe interesa për një pronë në Tiranë që aktualisht shërben si parking tek ish ekspozita. Ka të dhëna të besueshme por jo të vërtetuara, se Elvana ka shërbyer veç si një provokim. Këngëtarja me siguri do të thirret në Prokurori gjatë hetimeve dhe hetimet do të zbulojmë të vërtetën, gjithmonë nëse…!/

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media