Loading...

Emra për fëmijët? Njihuni me tendencën më të re në SHBA

emrat-e-femijeve-1.jpg

Fenomeni – T’u vendosësh fëmijëve emra që lidhen me personazhet e kinematografisë, tashmë duket se është një tendencë e dalë mode. Prindërit amerikanë i pagëzojnë fëmijët tashmë sipas produkteve të tyre të preferuar apo dhe mallrave të tyre të luksit

Komentet

Leave a Reply

Top