Loading...

Erion Veliaj do të ndajë eksperiencat me Teuta Arifin për një Tetovë ndryshe – FOTO

22528538_1911144538926423_2549454171647906455_n.jpg

Sot në Tiranë Teuta Arifi ishte mysafire e kryebashkiakut Erion Veliaj për të biseduar rreth aktivitetit të rradhës së Lidhjes së bashkive shqiptare në rajon, ku përveç Tiranës bëjnë pjesë edhe komunat e Prishtinës, Tetovës, Ulqinit dhe Preshevës.

Nëntori është muaji kur bashkë do të mbahen takimin e dytë të Lidhjes, për të koordinuar masat konkrete me të cilat do të përmirësonim aspektet praktike të shërbimeve komunale në bashkitë që drejtojmë. Ndarja e eksperiencave pozitive do të ndihmonte secilin prej nesh për të arritur rezultate, dhe për të qenë më efikas në ofrimin e shërbimeve për qytetarët tanë, ka thënën Arifi.

Tirana zyrtare ështe dëshmuar të jëtë, dhe gjithnjë do të mbetet një forcë progresive dhe unifikuese për të gjithë ne.✔️
#PërTetovënQëDuam

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media