Loading...

Është gjetur portofoli i një Tetovari me 24.000 denarë brenda, kërkohet pronari

para.jpg

Në rrjetet sociale është shprendarë nje foto ku kërkohet pronari i portofolit. Brenda gjenden edhe dokumentet personale si dhe para me vlerë 24.000 denarë.

Në qoftë se ju jeni pronari lajmërohuni në polici!

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media