Fejzi Hajdari e bën rezil Lëvizjen BESA

fejzi-640x425.jpg

Shkruan: Fejzi Hajdari

Afrim jepni shpjegim, dhe mos nashisni mjegulla se si ta quajmë Platformen!

Afrim Gashi ju nuk keni te drejte morale, t’na mesoni neve se si duhet ta quajme kete Platforme apo Deklatare. Ju keni borxh neve shqiptareve te na jepni nje shpjegim sa te thjeshte aq edhe te nevojshem: Pse, per ta nenshkruar Platformen, vajtët ne Tirane, dhe te njejten s’e bëtë ne Shkup ose fjala bie ne Struge!

P.S. Sa per ilustrim:
Marreveshja e Dejtonit u firmos pikerisht ne kete vend. ajo e Rambujese poashtu ne France nga e mori edhe emrin, Marreveshja e Kumanoves (1999) quhet e tille sepse u nenshkrua ne Kumanove, Merrevshje e Ohrit u firmos ne Oher etj etj….
Ju te pakten, nese jeni politikanë ose fundja parti e pergjegjshme dhe serioze (sic ju parapelqen te vetquheni), na jepni shpjegim neve qytetareve: Pse u treguat kaq jeshilë dhe shkuat ne Tirane (duke mos e ftuar kryeministrin Rama ne Maqedoni), te gjithe lideret e partive politike. Prandaa ky muhabeti jot i sotem me duhet me shume si perpjekje kotiper ta arsyetuar “aventuren tuaj” (per te mos thene diletantizmin). Apo mos valle, me shkruajne ne Tirane, shkelët ne ‘bombat” e Ali Ahmetit qe ua kishte pergatitë atje. E nxorret njeriun nga kufoma politike ku kishte rene!? Ky eshte nje diletantizem i papare politik dhe sjelje shume jeshile! Mendoj une…

Komentet
Top