Loading...

Filloi rikonstruimi i trotuar tek kazerma e Tetovës

47216585_2598013570239513_3659219687020953600_n.jpg

Komuna e Tetovës filloi rikonstruimin e një pjese të trotoareve të bulevardit B. Toska, duke filluar nga kazerma e deri te qarku rrethor në afërsi të Stadiumit të qytetit. Bekatonizimi i trotoareve me gjatësi 650 metra dhe gjërësi 2 metra nga të dyja anët e rrugës, do të finalizojë një investim infrastrukturor që filloi me asfaltimin dhe zgjërimin e kësaj rruge si dhe vendosjen e ndriçimit rrugor Smart LED!

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media