Loading...

Fillon llogaritja dimërore e kohës

845X486490262_ora.jpg

Llogaritja dimërore e kohës do të fillojë në këtë fundjavë. Më 29 tetor në orën tre pas mesnate akrepat e orës do të zhvendosen një orë pas.

Kjo do të thotë se koha në orën tre do konsiderohet në orën dy. Llogaritja dimërore e kohës fillon fundjavën e fundit të tetorit dhe zgjat deri në fundjavën e fundit të muajit mars, kur edhe fillon llogaritja verore e kohës.

Komentet
Top