Loading...

Ford konfirmon se është duke punuar në një edicion të ri!

auto_Ford-foto-71513259391.jpg

Reporterët që merren me vetura të reja, e kanë parë gjatë testimit në rrugë, modelin më të ri nga Ford, që besohej se ishte një Mustang i ri.

Për një kohë, nuk kishte pasur asnjë përgjigje nga kompania, por përfundimisht është konfirmuar, se çfarë ishte kjo veturë.

Në fakt, është pjesë edicionit të limituar, përmes së cilës do të shënohet 50 vjetori i lansimit të Bullitt Mustang.

Pos që thuhet se po punohet shumë dhe që lansohet gjatë vitit që vjen, nuk është dhënë asnjë dej për këtë makinë të re.

Komentet
Top