Loading...

FOTO/ Bleu 99 iPhone 6s për t’i propozuar martesë, vajza e refuzon

1415702560597_wps_9_Man_spends_50_000_on_iPho-1-685x280.jpg

Zemra e një njeriu kinez dhe portofoli i tij, kanë vuajtur pasi ai propozoi të dashurës së tij martesë, duke shpenzuar 64375.13 Euro, duke bërë një gjë të çuditshme. Djaloshi nga Guangzhou, nga provinca e Kinës Jugore, emri i të cilit nuk është bërë i njohur, bleu 99 iPhone 6s vetëm për t’i propozuar martesë të dashurës së tij

Komentet
Top