Loading...

FOTO /BMW nxjerr tipin e fundit të makinës

2018-bmw-x2_1471018731-9273172.jpg

Prototipat e BMW X2 janë kapur duke u testuar që në fillim të këtij viti, dhe përderisa ende nuk e kemi parë atë të futet në prodhim, një tip i makinës është gati.

Ndryshe nga X2 që pritej të debutonte në gjysmën e dytë të vitit 2017, prodhuesi gjerman i makinave do ta prezantojë atë me një koncept këtë vjeshtë në ngjarjen e veturave në Paris, thotë Autocar.

Pasi të kompletohet, modeli i gjashtë SUV do t’iu bashkohet veturave të tjera në këtë linjë. Makina pritet të jetë shumë e mirë se X4 dhe X6, jo vetëm për shkak të stilit, por edhe përmirësimeve mekanike.

Komentet
Top