FOTO nga arrestimi i Kire Gjeorgjievskit në shtëpinë e tij

Untitled-3-750x430-1-750x430.jpg

Është arrestuar sot herët në mëngjes Kire Gjeorgjievski, i dyshuari kryesor në sulmin ndaj deputetit Ziadin Sela. Bashkë me të është arrestuar edhe babai i tij, burri me mustaqe në moshë i parë në filmimet që i publikuan mediat.

Gjeorgjievski dhe babai i tij, merr vesh gazeta Koha nga burime policore, në më shumë video-filmime nga kamerat e sigurisë të Parlamentit shihen duke e goditur deputetin Sela në fytyrë.

Komentet
Top