Loading...

Gafa që ngacmon Jankullovskën !!

gorde-620x330.jpg

Kthimi i Jankullovkës nga Italia para dy ditëve shumë përfolet nëpër mediumet maqedone dhe shqiptare, portale të afërta dhe pro opozitare ngazmojnë me fjalë partit në pushtet me fjalë

“ Si të kthej indijanka nga Italia”

“Mori Fato mori dushmanke”

“Ami Gorde shu praeme “ etj etj …

Ku sot përmes pres Konferences Prokuroris Speciale Publike që u emërua me TITANIC dmth sipas tyre fundosje e nje sistemi siç i ndodhi një Anije gjigande që sot shpalosi paditë, kundër funksionarëve të partisë në pushtet VMRO-DPMNE, kundër ish ministres së Brendshme Gordana Jankullovska, dhe ish ministrit të Transportit Mile Janakeiskit.

Momentalisht ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakieski, jep deklaratë para gjyqtarit të hetimeve paraprake, njofton burimet tona!

Në gjykatë është edhe ish ministrja e Brendshme Gordana Jankullovska, sekretari i Qeverisë, Kiril Bozhinovski dhe të tjerët të akuzuar për lidhje kriminale dhe manipulimeve zgjedhore, që presin radhë për të dhënë deklaratat e tyre para gjyqtarëve.

Komentet
Tagged

Leave a Reply

Top