Loading...

“Garda e Republikës së Iliridës” shpalos emblemën ushtarake – FOTO

015.jpg

Garda e Republikës së IliridëS, që udhëhiqet nga Hamdi Ndrecaj – Panteri, kanë shpalosur stemën dhe uniforma të kësaj ushtrie, bën të ditur Ina. Garda e Republikës së Iliridës bën thirrje për çlirimin e popullit shqiptar nga Maqedonia, ashtu siç janë thirrur edhe organizatat e tjera.

0a

0b

Komentet

Leave a Reply

Top