Gazzetta Dello Sport: “Dy shqiptarët Hasani e Ibrahimi, të vetmit të rrezikshëm nga Shkendija”

b1c07fae1b3ef60bf66e48cbfda95ff6_mediagallery-page.jpg

Milani dhe Shkendija do të takohen në ndeshjet e Europa Ligës, me 17 dhe 24 gusht.

Pas shortit të hedhur, mediat italiane kanë filluar të shkruajnë rreth këtij takimi.

Kjo është analiza e shkurt e bërë nga Stefano Cantalupi dhe Antonino Morici, rreth shortit, ku ky i fundit thotë që Shkëndija është një ekip modest dhe ka vetëm dy futbollistë që janë të rrezikshëm, ata janë Hasaini dhe Ibrahimi.

Komentet
Top