Loading...

George Soros dhe lidhja e tij me marihuanën!

george_soros2.jpg

Me sa duket, është përgatitur me vite të tëra, edhe pse nuk keni dëgjuar për te – marihuana nga Monsanto. Flitet se në plan është zbulimi i kanabisit të modifikuar gjenetikisht në Uruguaj, vendi i parë që legalizoi shitjen, prodhimin dhe posedimin e marihuanës në fillim të këtij viti, transmeton Shqipmedia.

Sipas “Washington Times”, “George Soros ka harxhuar më shumë se 80 milion dollarë për legalizim nga viti 1994 nëpërmjet rrjeteve të grupeve jo-fitimprurëse dhe e ka përdorur pasurinë e tij të fondacionit për ta transferuar në organizata të cilat hulumtojnë ligje pak më ndryshe për përdorimin e drogës”.

Soros u emërua edhe si një prej 50 përdoruesve më me ndikim të marihuanës. Megjithatë, për te dyshohet se është mbështetës i një grupi i cili krijon destablizim në botë si dhe nxit luftëra civile.

Ndryshe, qëllimi i këtij grupi është zëvendësimi i kanabisit natyral me zëvendësues farmaceutik të cilët janë gjenetikisht të modifikuara. Besoni ose jo, por Soros posedon një pjesë të madhe të Monsanto dhe ai ka luajtur një rol të rëndësishëm në legalizimin e marihuanës në Uruguaj./Shqipmedia

20141207-naskoro-ni-pristignuva-genetski-modificirana-marihuana-m

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media