Gimenez në mes dy klubeve angleze

jimenez-681x454.jpg

Dy klube angleze e duan mbrojtësin e Atletico Madrid, José Maria Gimenez, i cili plotëson të gjitha kushtet që të jetë sipas mendimit të Manchester United dhe Arsenal në mbrojtje, shkruan Korneri.net.
Të dy këto klube angleze patën telashe të mëdha me fazën defanzive dhe sigurisht që më së shumti edhe duhet të angazhohen të përforcohet në këtë pikë të ndijshme. Kartoni i lojtarit 20-vjeçar nga Uruguaji konsiderohet 20 milionë euro

Top