Gold Ag në Krujë

auto_unnamed_121476799334.jpg

Arian Agushi, i njohur si Gold Ag në shumicën e këngëve të tij trajton tema patriotike. Ai i këndon vendlindjes së tij, Kosovës dhe Shqipërisë.

Dashurinë për atdheun mundohet ta tregojë në shumë mënyra, andaj së fundmi edhe ka vendosur të udhëtojë për në Krujë të Shqipërisë.

Këtyre fotografive ai i ka shtuar përshkrimin “Shqipni Etnike”, “Shqipëri o nëna ime prite prite Skenderben”.

Më poshtë mund të shihni disa prej fotografive që ka publikuar Gold Ag.

Komentet
Top