Google prodhon për herë të parë Google Home – VIDEO

0-28.jpg

Google vjen tani me një paisje që ju tregon çdo gjë që dëshironi dhe përmban opsione që regjistrojnë deri në katër zëra të ndryshëm.

Google Home ju tregon për motin, orën, trafikun, lajmet apo edhe pzetje që ju dëshironi t’i përgjigjeni.

Google ka krijuar një paisje shumë moderne dhe që përshtatet shumë mirë me ambjentin tuaj si pasojë një dizajni shumë të bukur.

Përveç këtyre Google Home ka edhe një kualitet të lartë zëri.

Komentet
Top