Gostivar: Rrihen keq dy këngëtarë nga Kosova

196936.jpg

Sot në orët e mëngjesit 01.30 në Spitalin e Gostivarit janë pranuar personat S.A 35 dhe S.F 25 nga Kosova të cilet kanë qenë të lënduar fizikisht, njofton Policia e Gostivarit. Ata ditën e djeshme me 28.12.2016 kanë hyrë në Maqedoni dhe kanë arritur në një restoran në fshatin Çegran të Gostivarit ku kanë qenë të angazhuar nga një person nga Forina. Pas mbarimit të dasmës jashta restoranit djali i pronarit të restoranit G.A nga Çegrani i ka sulmuar fizkisht dhe u ka shkaktuar plagë trupore këngëtarëve nga Kosova pa asnjë arsyje. Policia po mer masa për ndriçimin e rastit.Shqipmedia

Shënim: Fotoja e sipërme është marrë nga arkiva e internetit

Reklama:

rsz_15497932_10211795745991968_737804347_n

Komentet
Top