Han anuloi takimin me Thaçin

Thaçi-Hahn-640x437.jpg

Edhe pse takimi mes kryetarit të PDSH-së dhe eurokomisionerit Han ishte paraprakisht i konfirmuar, ai nuk është zhvilluar.

Kjo siç mëson INA ka ndodhur për shkak të agjendës së ngjeshur të eurokomisarit Han, dhe se për shkak se siç është thënë PDSH nuk është pjesë e problemit nga ana e BE-së u kërkua qe mundesisht takimi mos te zhvillohet këtë radhë.

Nga PDSH kanë theksuar se kryetari Thaçi me mirëkuptim pranoi kërkesën dhe ka shprehur mbështetje të plotë përpjekjeve të BE-së për të ndihmuar në zgjidhjen e krizës politike në Maqedoni!

Komentet
Top