Loading...

Hapet shitorja me çmime më të lira në Tetovë

14494714_10154610092262320_3246333739313907217_n.jpg

“RG Group” hap shitoren më të re të Teknikës së bardhë në Tetovë në rrugën industriale përballë Qendrës Tregtare “Prima”. Gjithçka në një vend nga aparatet për amvisëri, lojravë për fëmijë, abazhureve të ndryshme, televizor, telefona mobil etj etj. “RG Group” është vazhdimësi e shitoreve të njohura në Tetovë “Zizi Treg”.

Shpejtoni në shitoren e re “RG Group” në rrugën industriale dhe bleni televizor Smart Android për vetëm 9.990 denarë që në shitoret tjera kushton mbi 250 euro. Shporet me plin dhe lavatriçe me çmime duke filluar nga 150 eu, fritezë për vetëm 1.499 denarë dhe shumë produkte tjera që janë në promocion deri më 8 tetor. Shikoni videon nga hapja solemne e shitores sot në Tetovë dhe fllaerat nga produktet që janë në promocion:

VIDEO dhe FOTO ME POSHTE:

Komentet
Top