Loading...

Imazhet mahnitëse të Tokës, të publikuara nga NASA – FOTO

0-175.jpg

NASA është e njohur më së shumti për të studiuar trupat e jashtëm të sistemit tonë diellor, por satelitë të panumërt u kanë dhënë shkencëtarëve një bollëk të të dhënave edhe rreth planetit tonë.

Por ndonjëherë, shkenca dhe arti nuk janë aq të ndryshme. Në nëntor, Grupi Global i Ndryshimeve Klimatike të NASA publikoi imazhet më mahnitëse të marra nga satelitët dhe astronautët në hapësirë.

Shumë prej këtyre imazheve janë në ngjyrë të rreme, të cilat shkencëtarët përdorin për të shfaqur imazhe dhe veçori që zakonisht nuk duken me sy të lirë.

Të gjitha këto imazhe janë marrë nga jashtë planetit, pra nga hapësira.

Komentet
Top