Loading...

Instagrami sjell një risi

auto_instagram-stock-1075.0.01463400983.jpg

Historitë tuaja në Instagram tani nuk duhet patjetër të zhduken përgjithmonë pas 24 orëve.

Aplikacioni i madh ka prezantuar dy veçori të reja që ruajnë përgjithmonë Storie-n: “arkivimi” për ruajtje personale dhe “highlights” – veçori që i dërgon Storie-t direkt në profil.

Veçoria e ngjashme me Snapchatin, nëse lëshohet opsioni për arkivim të storieve, Instagrami automatikisht i shkarkon Storiet.

Deri tani, Instagrami u lejonte një gjë të tillë përdoruesve vetëm përmes formës manuale, transmeton Albinfo.ch.

Instagram Stories ka qenë goditje e fuqishme e rrjetit social. Tani këtë opsion e përdorin 300 milionë njerëz në ditë.

Komentet
Top