Loading...

Ishte shqiptar i Aleancës, tani drejtor i Idrizovës bëhet maqedonas – FOTO

idrizovo.jpg

Antonio Dimov nga Velesi është emëruar drejtor i burgut të Idrizovës, shkruan Fakte. Ai aktualisht është sekretar ekzekutiv i Partisë Liberal-Demokrate që është në koalicionin e mazhorancës.

Dimov më herët ka punuar në Fershped si dhe 3 vite e gjysëm ka jetuar në Kanada. Deri më tani detyrën e drejtorit të burgut të Idrizovës e bënte kuadër i partisë së Selës, ASH, e cila kaloi në opozitë pas kacafytjeve me partnerët e koalicionit LSDM dhe BDI.

Komentet
Top