Ja cila lloj femre e bën të lumtur një mashkull

couple-goals-love-relationship-Favim.com-3257007.jpg

Shumë femra janë në dilemë për preferencat e meshkujve, prandaj është zbuluar lloji i femrës që bën të lumtur një mashkull.

Studimi i kryer nga departamenti i psikologjisë UNAM, doli në përfundimin se femrat e mbushura i bëjnë meshkujt 10 herë më të lumtur.

Ja arsyet që dhanë ekspertët:
1. Më shumë kile, më shumë dashuri.

2. Thonë se dashuria lind nga stomaku, prandaj meshkujt do preferonin një femër e cila vdes për ushqimin e mirë.

3. Mesa duket përqafimet e tyre janë më të këndshme.

4. Këto femra janë më të qeshura dhe kanë sens humori më shumë se femrat elegante.

5. Femrat e mbushura nuk janë të vështira për t’i bërë dhurata. Pasi edhe një pako me çokollata do ishte perfekte.

Komentet
Top