Ja cili është politikani i vetëm në botë që nuk ndjek askënd në Instagram

instagram.jpg

Recep Tayip Erdogan është politikani i vetëm në botë që nuk ndjek askënd në adresën e tij në Instagram.

Presidenti i Turqisë ndiqet nga 2.3 milion njerëz, por në storin e tij dalin vetëm postimet që ai vetë bën.

Kujtojmë që disa ditë më parë Erdogan zhvilloi referendumin në Turqi dhe fitoi të drejta të tjera si President i Turqisë.

Komentet
Top