Ja faqja ku mund të blihet numri i Majlindës

auto_unnamed_21489667455.jpg

Fondacioni Care for Kosovo Kids nis ankandin nesër në faqen e internetit catawiki.com/careforkosovokids . Ankandi përfundon më 24 mars .

Ky numër ka vlerë historike për shkak se Majlinda është kosovarja e parë që fiton medaljen e artë në lojërat olimpike. Ankandi është i hapur për të gjithë njerëzit në mbarë botën dhe ofertuesit më të lartë do ta marrin numrin me nënshkrim të Majlindës.

Ankandi ka për qëllim të mbështesë kujdesin mjekësor të fëmijëve në departamentin e Hemato -Onkologjisë në Prishtinë.

Fondacioni Care for Kosovo Kids, aktive në Kosovë që nga viti 2013, siguron medikamente për këta fëmijë të cilët janë duke u trajtuar nga kanceri në QKUK.

Komentet
Top