Ja kush është më i forti në BDI pas Ali Ahmetit?!

bdi-2-696x407-1.jpg

Sadulla Duraku tani për tani është nënkryetari më i fortë në BDI përballë nënkryetarëve të tjerë.

Siç mëson INA, ai konsiderohet si njeriu më besnik i Ali Ahmetit, i cili muajve të fundit ka qenë në një linjë me qëndrimet e kreut të BDI-së, derisa ishte përfolur për rezistencë dhe lojë ndryshe nga treshja e nënkryetarëve të tjerë Nevzat Bejta, Teuta Arifi dhe Izet Mexhiti.

Përveç, Durakut, pozicion të fortë në BDI tanimë ka rimarrë Hazbi Lika, i cili gjatë kohë ishte i pakënaqur me politikat e grupit tetovar të udhëhequr nga Teuta Arifi dhe grupimet e tjera.

Komentet
Top