Ja kush “sundon” në Maqedoni, e kush në Shqipëri – FOTO

volvo-640x405.png

Carwow ka bërë një analizë të kërkimeve në internet për markat e makinave në botë. Në këto analiza mund të gjeni se për cilën markë veturash është kërkuar më së shumti në shtetet specifike.
Në Maqedoni, Kosovë dhe rajon shihet se dashuria ndaj BMW dominon përkundër makinave të tjera, por në Shqipëri preferohet Benzi.

asia

europe

africa

north-america

south-america

Komentet

Leave a Reply

Top