Loading...

Ja sa mijëra euro i fitoi Majlinda për medaljen e artë

13895261_10155281665594466_838226728794886929_n.jpg

Xhudistja Majlinda Kelmendi (52 kg) bën historinë. Majlinda i solli medaljen e parë të artë Republikës së Kosovës. Ajo në finale ishte si eksploziv kundër italianes, Odette Giuffrida. Ajo rreth minutës së parë paksa lëndoi kokën, por nuk ishte aq serioze. Ajo në vazhdim shkëlqeu dhe triumfoi me plotë meritë, duke sjell emocione të papërshkrueshme në mbarë kombin shqiptar. Ishte një luftë e papastër nga italiania, pasi që Majlinda kishte edhe pak gjak në kokë.

E arta apo e argjendta është në xhep të Majlindës, të Kosovës, kjo është mrekulli. Historike! Për medaljen e artë Majlinda fiton 100 mijë euro.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media